MATRICOMP

Alan parasta konetekniikan ja tuotekehityksen osaamista. Tarjoamme valmistavalle teollisuudelle taloudellisia ratkaisuja, joilla asiakkaan kilpailukyky paranee ja tehokkuus kasvaa.

Matricomp on luotu ratkaisemaan haasteita

Matricomp Oy on 2015 perustettu suunnittelutoimisto. Olemme keskittyneet ratkomaan valmistavan teollisuuden haasteita ja kehittämään uusia innovaatiota sekä tuotteita.
Päämäärämme on löytää aina nopein ja kustannustehokkain ratkaisu asiakkaalle. Vahvuutena meillä on tiimimme maailmanluokan kärkiosaaminen tuotekehityksessä, konetekniikassa, teknisessä laskennassa ja suunnittelussa.

Haluamme, että asiakkaan kynnys kysyä suunnittelua meiltä on mahdollisimman matala. Siksi annamme oman osaamisemme maksutta asiakkaiden käyttöön heti projektin alkumetreillä
ilmaisen kartoituksen kautta.

Me teemme mahdottomaltakin tuntuvasta mahdollista!

Intohimoa, osaamista ja ymmärrystä

Yrityksenä ja työntekijöinä pyrimme jatkuvasti parempiin lopputuloksiin. Intohimo ohjaa uuden oppimista ja halu palvella tuottaa loistavia tuloksia asiakkaillemme. Kannamme vastuumme jokaisessa projektissa ja haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää.

Haluatko mukaan osaavaan porukkaamme? Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita insinöörejä. Katso rekrysivuilta avoimena olevat työ

Ota meihin rohkeasti yhteyttä myynti- ja rekryasioissa!

Antti Elo

CEO
+358 44 2036 196
antti.elo@matricomp.fi

Jouni Mussalo

CTO
+358 40 545 7073
jouni.mussalo@matricomp.fi

Eero Vestola

Senior Structural Analyst
+358 45 162 0163
eero.vestola@matricomp.fi