Tuotekehitys
Ratkaisut

Teknistä tuotetta kehittäessä valittu tekninen ratkaisu määrittelee täysin tuotteen potentiaalin suorituskykyyn ja kustannuksiin liittyen. Nämä voidaan myös ilmaista termeillä tekniikka ja talous, joka kuvastaa hyvin ratkaisun merkitystä tuotteen kannalta.

Tekninen ratkaisu kannattaa olla elegantti, joka tarkoittaa mahdollisimman yksinkertaista ja toimintavarmaa rakennetta, joka on edullinen ja helppo valmistaa. Samaan aikaan myös suorituskyky täytyy löytyä, jotta tuotteella olisi mahdollisimman korkea arvo / kilpailukyky.

Erinomaisen teknisen ratkaisun määrittäminen on todella haastavaa, sillä siinä yhdistyvät kaikki tuotteen osa-alueet teoriassa ja käytännössä. Lisäksi vaaditaan teoreettisen osaamisen lisäksi luovuutta. Kokemus on erittäin tärkeä osa-alue, sillä se vähentää virheiden määrää ja tarvetta oppia niistä.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus poikkitieteellisistä tuotekehitysprojekteista hyvin monelle eri alalle. Tarjoamme osaamisemme käyttöösi projektiisi ratkaisujen määrittämistarpeeseen tai esimerkiksi tilanteeseen, jossa olemassa olevassa tuotteessa tai prototyypissä on tekninen ongelma. Konsultoimme myös materiaalivalintoihin ja valmistustekniikoihin liittyvissä tilanteissa.

Kerro meille tarpeistanne