TIETOPANKKI

Tietopankista löydät ajankohtaiset  artikkelimme sekä ilmaiseksi ladattavat oppaamme.

Turvallistamineni

Artikkelimme

Tuotekehitysprojekti on parhaimmillaan nopeaa ja taloudellisesti kannattavaa. Lopputuloksena syntyy tuote tai ratkaisu ongelmaan, mikä parantaa yrityksesi tuottavuutta. Meillä on yli 60 vuoden kokemus erilaisista tuotekehitysprojekteista. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen, jolla saadaan aikaan toimivia ja taloudellisia ratkaisuja.

Koneiden turvallistaminen

Teollisuuden koneturvallisuus – miten turvallistaa koneet ja työympäristöt Kuinka vanhat koneet ja laitteet pystytään modernisoimaan ja saadaan vastaamaan nykypäivän turvallisuusvaatimuksia? Puutteellinen koneturvallisuus on yksi syy

Lue lisää...

Tuotekehityksen vaiheet

Nämä kahdeksan vaihetta eivät vielä aina takaa sinulle lyhyttä ja halpaa tuotekehitysprojektia, mutta käymällä tunnollisesti kaikki vaiheet läpi, saavutat lopputuloksen mahdollisimman nopeasti ja edullisesti.

Lue lisää...

Asiantuntijan avulla toimiva kokonaisuus

Matricompin komposiittiosaaminen on huippuluokkaa. Meidän osaamisen avulla onnistutaan valitsemaan juuri oikeanlainen komposiitti, jolla saadaan aikaan halutut hyödyt. Otamme huomioon sarjakoon ja valmistusmenetelmän jo lujuuslaskennassa sekä varmistamme materiaalin toimivuuden teknisellä laskennalla. Näin asiakas saa meiltä aina toimivan kokonaisuuden tarvittaessa valmiiksi tuotteeksi saakka valmistettuna.

Onnistuneen tuotekehitys-projektin - opas

Tuotekehitysprojekti on parhaimmillaan nopeaa ja taloudellisesti kannattavaa. Lopputuloksena syntyy tuote tai ratkaisu ongelmaan, mikä parantaa yrityksesi tuottavuutta. Meillä on yli 60 vuoden kokemus erilaisista tuotekehitysprojekteista. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen lähestymistavan tuotekehitykseen, jolla saadaan aikaan toimivia ja taloudellisia ratkaisuja. Tässä oppaassa haluamme jakaa tietotaitoamme.