REKRY

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ja työtään rakastavia insinöörejä. Ilmianna itsesi, jos kaipaat haasteita sekä monipuolisia suunnittelutehtäviä!

Sinä lahjakas insinööri

Sinä lahjakas insinööri​

Meillä on tarjolla työpaikka sinulle, joka olet aidosti kiinnostunut tekniikasta ja suorastaan harrastunut aiheen ympärille. Tarjoamme laaja-alaisen työn erilaisten teknisten laitteiden keksimisessä ja kehittämisessä. Tässä työssä pääset keksimään, määrittämään ratkaisuja, simuloimaan, suunnittelemaan, toteuttamaan, testaamaan ja ottamaan käyttöön erilaisia ratkaisuja. Teemme myös tuotekehitystä monille omien alojensa parhaista ja suurimmista toimijoista.

Meiltä löytyy Suomen parhaita insinöörejä ja päälliköitä. Pääset oppimaan parhailta ja tekemään yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa hyvin matalan organisaatiorakenteen yrityksessä, jossa ei ole turhaa byrokratiaa. Pääset myös olemaan mukana kasvavassa yrityksessä, joka tähtää kansainvälisille markkinoille.

Odotamme sinulta halua onnistua, halua oppia ja kehittyä, AITOA kiinnostusta tekniikkaan, suunnittelu- ja laskentaosaamista sekä vastuunkantokykyä. Plussana nähdään, jos on halua kehittyä projektipäällikön tehtäviin, joissa kantaa myös kokonaisvastuun hankkeesta. Asiakaspalvelun osaaminen ja liiketoiminnan ymmärtäminen ovat asioita, joita odotamme myös sinulta – mitä paremmin ymmärrämme asiakkaan arkea ja liiketoimintaa, sitä parempia ratkaisuja pystymme tarjoamaan.

Ota yhteyttä meihin

Etsimme tiimiimme mukaan intohimoisia ja lahjakkaita insinöörejä, jotka ymmärtävät liiketoimintaa syvällisesti. Odotamme myös myynnillistä otetta ja asiakaspalvelun taitamista.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisten projektien ja asiakkaiden parissa. Meillä pääsee oppimaan jatkuvasti uutta, kehittämään ja haastamaan itsensä.

Antti Elo

CEO
tel. +358 (0)44 2036 196
antti.elo@matricomp.fi

  • Max. tiedoston koko: 512 MB.

Matricompissa on ollut helppo keskustella luottamuksella itsensä kehittämisestä.
Johto on asiantuntevaa sekä tukevaa ja apua saa aina tarvittaessa. Minusta tuntuu, että täällä työtekijöitä oikeasti arvostetaan.

- Timo Työntekijä, Matricomp