TEOLLISUUDEN KONEET JA LAITTEET

Jalostamme ideat ja ajatukset valmiiksi koneeksi tai laitteeksi. Vahvuutena meillä on vuosien kokemus, laaja-alainen toimialatuntemus, talouden ymmärtäminen ja asiakaspalvelu.

Autamme ratkaisemaan tuotantokoneiden ja -laitteiden ongelmia ja vähentämään kalliita käyttökatkoja

Autamme ratkaisemaan tuotanto- koneiden ja -laitteiden ongelmia ja vähentämään kalliita käyttökatkoja

Konetekniikan asiantuntijoina autamme poistamaan koneiden ja laitteiden ongelmia sekä kehitämme kokonaan uutta. Olemassa olevien koneiden ja laitteiden kehittämisellä ja modernisoinnilla pystytään poistamaan valmistavasta teollisuudesta pullonkauloja, pidennettyä koneen tai laitteen elinkaarta, lisäämään turvallisuutta ja tehostettua tuotantoa.

Uusien koneiden ja laitteiden kehittämisestä meiltä löytyy vuosikymmenten kokemus. Projektimme ovat taloudellisesti fiksuja, prosessiltaan nopeita ja kokemuksena huippuja. Meidän kauttamme saat valmistavaan teollisuuteen koneiden ja laitteiden suunnittelun ja valmistuksen.

Koneiden ja laitteiden modernisointi

Autamme poistamaan koneiden ja laitteiden ongelmia sekä modernisoimaan niitä vastaamaan nykypäivän turvallisuusvaatimuksia. Haasteet eliminoimalla parannetaan tuotteiden läpimenoaikaa, poistetaan turhat käyttökatkot ja tuodaan tehokkuutta tuotantoon.

Vanhat koneet ja laitteet pysyvät toimintakykyisinä säännöllisellä huollolla. Niiden turvallisuusvaatimukset eivät välttämättä ole lähelläkään tätä päivää. Toimivaa konetta ei kannata suorilta vaihtaa uuteen vaan vanhakin voidaan modernisoida – ja näin kannattaakin usein tehdä.

Uudet koneet ja laitteet

Suunnittelemme ja toteutamme pääsääntöisesti valmistavaan teollisuuteen koneita ja laitteita. Päämäärämme on tehdä asiakkaan elämästä helppoa suunnittelemalla ja toteuttamalla laitteita ja koneita, joita on helppo käyttää ja ne ovat toimintavarmoja. Asetumme aina asiakkaan saappaisiin koko projektin ajaksi, jotta prosessissa tulee huomioiduksi toimiala, taloudelliset resurssit, käyttäjälähtöisyys ja toiminnallisuus.

Meidän osaaminen on laaja-alaista ja kokemusta on vuosikymmenten ajalta. Tekninen osaaminen, tuotekehitysprosessimme jatkuva kehittäminen ja pitkä kokemus ovat toimintamme peruspilareita. Meidän kanssa yhteistyö on mutkatonta, toteutus on nopeaa ja taloudellisesti kannattavaa.

Matricompin kanssa työskentely on sujunut alusta asti hyvin ja heiltä on löytynyt innovatiivisia ratkaisuja annettuihin ongelmiin.

- Pekka Kumpulainen, Quant Finland Oy